Izrāde “Tāda es esmu” atgriežas

Citi raksti

6 komentāru

  1. Pannas Teātris saka:

    Ilona Lisenko
    Paldies par īpaši jauko izrādi! Tas bija fantastiski! Ceru, ka lietus nesabojāja Zanītes skaistās sarkanās kurpītes😅 un šorīt aktieri bija moži un veseli, bez iesnām un paaugstinātas temperatūras. 👋

  2. Pannas Teātris saka:

    Evija Ozo
    Klātienē bija fantastiska izrāde ar burvīgiem aktieriem! 🥰 Paldies jums par īpašo, smiekliem un pozitīvām emocijām piepildīto vakaru! ❤️ Mēs novērtējam to, ka nenobijāties no lietus un izstāstījāt mums stāstu līdz galam!😁 Izturību arī turpmāk!

  3. Pannas Teātris saka:

    Kitija Puriņa
    Liels paldies par jauko izrādi! No sajūsmas pār ķermeni skrēja tirpiņas!Pati iztāde bija fantastiska! Savādāk jau nevarēja būt! Ar tik talantīgiem aktieriem! Stiprais lietus piešķīra izrādei tādu vasaras vakara burvību! ❤️❤️❤️

  4. Pannas Teātris saka:

    Inta Zujāne
    Biju. Skaista vieta, jauks laiks, kolosāla izrāde un paši labākie aktieri! Pēc gara un smaga darba cēliena beidzot sajutu vasaru. Paldies!

  5. Pannas Teātris saka:

    Stivriņa Aiga
    Ļoti laba izrāde iesaku.

  6. Daina saka:

    Ehh, Zane Daudziņa, norāva jumtu un sapurināja domas! Paldies par burvīgo vakaru! Atrodiet sev pulciņu, kurā var droši smiet, paraudāt un nekautrēties no tā, kāds tu esi, un ejiet lūkot šo burvīgo enerģijas kamolu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.